2012. december 24., hétfő

bárcsak....

Bárcsak lenne bármi karácsonyi érzésem .
Régóta érzem de most már biztos vagyok benne, nem itt kéne karácsonyoznom. Volt egy bulim ( a szülinapom tartottam meg ,késve) , akkor ott úgy éreztem nekem karácsony van, bármily hülyén is hangzik.
A párommal akarom ,egyedül akkor volt karácsonyi érzésem ,mikor neki írtam 1 kis levelet az ajándéka mellé :) (igen Klau spoilerezek megint ajándék tekintetben XD) .
No viszont a bulimról, a legjobb dolog talán ami  csoportos volt és eben az évben történt velem *.* , oké kicsit túlzásba vittem a piálást ,de többet nem fogom  :D , iszonyat jól éreztem magam, és hát sok mindent megbeszéltem a barátaimmal amik a múltban tisztázatlanok maradtak,  a párom szokás szerint csinált magának helyet aludni :DDDD ritka jól csinálod édesem tényleg :) :D , a legjobb barátom hozta a formáját megszívatott mindenkit az éjjel úgy csinálok mint aki alszik dologgal , Heni te hát na Heni vagy innen aki  ismer tudja mi is van :D , Ádi - kicsiork  lerotyiztak minket ,és hoztad az orkulatot :D , Adri- hát ömm hallgatás a legbölcsebb dolog a röhögés mellett amit ránk reagálva tehetsz :D
örülök hogy ilyen barátaim vannak, aki eljött mind igaz barátom :)

2012. december 9., vasárnap

kinéztem az ablakon...

Kinéztem az ablakon tegnap , láttam hogy sok kis veréb van a madáretetőnkben. Sok-sok dologra gondoltam egyszerre, milyen aranyos kis állatok, szépek és vidáman repkednek. Gyönyörködtem bennük ,ahogy repkedtek, kis csapatokban ide oda szálldigáltak. Persze volt emberibb oldala is annak amit láttam féltékeny voltam néhány kismadárra , megadatik nekik az ami nekünk embereknek kevésbe,  boldogság ,és nyugalom. Ma is mikor kinéztem , láttam a kismadarakat, de most csak a szépet láttam , a kis verebeket.