2012. augusztus 22., szerda

Jelen pillanatban , kicsit stresszesen érzem magam, mert ma megműtik a lábamat. (semmi kedvem az egész procedúrához ) A körmöm folyamatosan belenő a húsomba ,és emiatt el kel távolítani a körmöm :) nagyon jó lesz :) . 2 hétig kb. nem kell járnom (nos a fail az ,hogy pénteken kel beiratkoznom a sulimba )

Ez a kis eljárás nagyon jó lesz,mert a nyaram további részét elcseszi, miért nem csináltattam meg előbb , azt magam sem tudom ,de most iszom a levét.

Nos a nyavajgásnak vége,  szerintem nem mesélek többet magamról most. 

Remélhetőleg az olvasóim ,akikről nem tudok ,hogy miképpen telt a nyaruk beszámolnak nekem ! (Lulu pl. te is ha véletlen olvasod :D )

Lassan újra kezd megszállni az ihlet ezért rajzolok amint olyan hangulatom lesz ,és utána várható pár alkotásom .

2012. augusztus 6., hétfő

Nap Fail.

Apám, és Anyám megitták a pezsgőm ,amit a legjobb barátomtól kaptam ballagásomra.
Köszönöm szépen! :)

néha ...

Néha elgondolkodom mi mit is jelent számomra, vagy éppen ki....
Vegyük példának okáért a kiskutyás szobrom, "WELCOME" felirattal a szájában. Mikor megkaptam 1 számomra kedves kis mondatot is kaptam mellé " Te jutsz eszembe róla, te is mindig ilyen szemekkel nézel rám  (:$) " , igazából nagyon szeretem ,mert aranyos és sokat jelent számomra ,mégis csak fontos személytől kaptam (ugye Klau ? :) ) .
És még ott van a gyűrő a kezemen , a példákat folytatva. Igazából Apámé volt (ne értse félre senki ép és egészséges , csak nemek adta). Nem azért hordom ,mert apámé  volt , hanem mert anyám gyűrűje (ennek a párja) a párom viseli.
Aztán ott van a kép amit az osztálytársamtól kaptam ( Szandi, igen te ,ha olvasod :D ) . 4 év emlékére amit együtt húztunk le. mennyi szép emlék ,s az első év utálkozásai is szépek , mert az is hozzá tartozik .
Meg még a gázálarcom, amit 2 barátommal találtunk egy szeméttelepen. Igazából  három volt így mindannyiunknak jutott egy-egy darab. De szép nyár volt az ...

Folytathatnám a sorolást de a lényeg ugyan az marad számomra. A fontos tárgyak , lehet szemét másnak , vagy  kis dísztárgy , akkor is nagy értékkel bírhat az ember számára, ha adott személyre emlékezteti!

2012. augusztus 2., csütörtök

szokás szerint...

Szokás szerint ....
1 újra eszembe jutott miért nem szeretek itthon lenni .
2 ismét rájöttem miért ne bízzak emberekben.
3 imádom ha nekem hisztizik az aki jobb helyzetben van nálam.
4 kedvelem az okos embereket ...
5 csóró vagyok :D , és leszek is.
6 imádom hogy én próbálkozzak mindig.
7 falnak megyek magamtól :)
8 anyám hisztizik.
9 rájöttem kéne 1 kakaót innom ( semelyik okos ember ne jegyezze meg hogy -ó nélkül  :) )

Majd ha lesz valami rajzom feltöltöm, a nyáron nem vagyok túl kreatív. Nincs ihletem, meg időm se sorry azoknak akik olvassák és várják a rajzokat. :)
Viszont rakok fel pár képet :)