2011. július 3., vasárnap

Pain

Egyszerre fáj és jó érzés.
Így lehetne leírni az állapotom . Hiányoznak régi dolgok olyanok amik után már megfogadtam ,hogy nem siránkozok. Vágyom az édes tudatlanságra ami azelőtt volt, hogy csalódtam a szeretteimben. A régi barátok ,előző lakhelyemről ,és a mostaniról . A Régi barátnőm régi viselkedése , nem kell semmi abból az időből mikor jártunk ,hanem azelőttről mikor barátok voltunk. Viszont amit most nem cserélnék még az életem árán sem, (tényleg ,mert  akkor nem nevezném életnek amim van) a Párom akit mindennél jobban szeretek ,és vele akarok élni (húú de nyálasan hangzik , valaki megüthetne már miatta XD) , a jelenlegi barátaim ,akik már inkább a testvéreim és családom , akik megtartanak annak ami lettem. Az édes csend amikor egyedül  vagyok néha eszembe juttatja a dolgokat amiket már lezártam ,lehet ezért is nem szeretek egyedül lenni ,és gondolkodni .
A párom viszont mindezt kitépi belőlem ,neki hála jobb ember vagyok ,és tudom mit akarok . Tudok felejteni ha velem van. (basszus valaki tényleg húzzon be! Így megsértem az arroganciám XD)

3 megjegyzés:

Szandrine írta...

Gáz, h azt hiszed vannak barátaid. Nincsenek kérlek. Vagy rád beszélnek, de ooh, nem akarom elszólni magam!
Jó tanácsot adtam szerintem, mert ezzel a viselkedéssel nem fogsz az életben semmire sem menni,,
Én is változtam a barátaim miatt, és nekem is jobb így, hiszen a hátam mögött hagytam, azt akit utáltak. Mert nem is én voltam, a magány taszított Oda. Peti, értsd meg hogy nem rossz szándékkal írom-e sorokat!! Nagyon szeretlek, de már kezdem meg utálni ezt az új Petit! Ez nem Te vagy! Vedd le az állarcot, és élj úgy ahogy eddig. Mert ez nem Te vagy, bármit mondasz! Az emberek miatt csinálod ezt, azok az emberek miatt akik nem fogadnak el. Mki ellensége leszel így, és fogjad fel. Én felfogtam h nem változol, és én nem is maradok így a barátod, mert megtagadod a szavaimat. Innentől már csak pofázok, addig, ameddig rá nem jössz arra amiért cseszegetlek! Pusz

Szandrine írta...

tényleg cseszegetlek. mindennap ha kell

Shin írta...

paff , na megint, figyelj kicsit te is, ha az utcán megyek a Klauval és köszönök neked ,és elcsapod a fejed kicsit gáz. De sebaj. Lehet nem vettél észre (én legalábbis ezt akarom hinni).
Szandi te vagy az aki besértődött és nem hajlandó találkozni és megbeszélni a dolgot, csak neten keresztül beszélni (vagy még ott sem) . Figyelj ,szerintem megerőltettem magam és semmi bunkót nem szóltam senkihez hacsak be nem szólt előtte. Kedves is vagyok ,próbálok olyan leni mint az előtt... Szandi tudom h nem rosszat akarsz és próbálok is változni (amennyire jól esik), és jól esik h "cseszegecc" mert legalább tudom h jól vagy :), De majd azért igazán összefuthatnánk valamikor megbeszélni ezt ,mert neten keresztül nem kifejezetten egyértelmű amit akarsz ,merre is változzak ...stb na szija (hallottam jó lett a szóbelid grat, és szt XD továbi jó nyarat , és sok sok Fórizást ! XD)

Megjegyzés küldése