2011. február 28., hétfő

Barátok

Vannak ,kik elkísérnek,
Vannak ,akik elhagynak.
Kik melletted álnak,
Kik elhagynak téged.

Tudd meg kik veled,
Tudd meg kik ellened vannak.
Tudod már  mit akarsz,
Tudd hogy éred el!

Ki barátaival éri el,
Ki barátai nélkül.
Barátoddal osztod mid van
barátod osztja veled milye van..

Tudom nem túl jó de értik a célzást az emberek..

Váó!

Nos  ez az amit én sose érhetek el! Ilyet csak igazi tehetségek tudnak készíteni! rengeteg idő , tehetség és munka van benne , olyan amire  egy átlag embernek nincs türelme!

2011. február 27., vasárnap

elvetemült lett a világ! :D

vicceskedés

-Mi az abszolút pech?
- Zuhanó repülőről ,süllyedő hajóra esni!

-Hogy hívják a mexicoi tengerészt?
- Komp Endre.

-Mi a neve annak a csodálatos tárgynak amivel át lehet látni a falon?
- Ablak!

-tudod Pistike manapság azt mondják egészségesen kell  étkezni!
- Béla akkor már náthásan nem is ehetek nokedlit meg pörköltet?!

na lefáradtatok? lesz majd máskor több is!

Angyalok...

Angyalok élnek köztünk . De egyáltalán nem olyanok mint a bibliában! A természetük angyali inkább, mint sem a külsejük!Lehetnek szárnyaik ugyan ,de nem repülésre valók hanem mások óvására!  Sőt lehet ,hogy csak számunkra angyalok , más nem is szereti őket! Vigyáznak ránk ezek az angyalok ! Számomra az igazi angyalok  a Párom és a Barátaim ... Klau, Lexi , Lau, Safi ... ők mind az én őrangyalaim ,vigyáznak rám és jó úton tartanak! Remélem mások is gondolkodnak így mint én! És sok ilyen angyaluk van mint nekem! Kívánom minden olvasómnak hogy ilyen jó angyalokat találjon mint én! Bár ha nekem lennének szárnyaim olyanok amikkel repülhetek nem léteznének számomra határok!

Az Életem

Mostanában gyökeres változáson mentem át, olyan dolgokat akarok amiket pár hónappal ezelőtt el sem tudtam volna képzelni!Rájöttem kik is az igazi barátaim , mi a célom az életemmel! És ezt a Barátaimnak és a Páromnak köszönhetem! Újabban sok jó dolog történt velem  ,persze rosszak is... de azért összességében boldog vagyok!
Viszont mindjárt március ... a barátnőm szülinapja! Nem tudom minek örülne ,mert olyan a személyisége ,mint nekem , megelégszik azzal amije van és nem vágyik semmire! Már eldöntöttem mit is kap , de nem vagyok benne biztos ,hogy örülni is fog neki! Barátaimmal most minden rendben , segítek nekik ahol csak tudok ! igyekszem  a saját és az ő életüket is boldoggá tenni ! Akár milyen furcsa is de boldog vagyok ha a körülöttem lévők is boldogak .

Rise Against

A Rise Against egy elég érdekes együttes szerintem . Kevés ilyen jó banda van! Óvják a környezetet, a banda nagy része vegetáriánus ! nálam már ezzel belopták magukat a szívembe, a zenéjük csak javított a helyzetükön! Punk Rock együttes ..sok király számuk van csak a kedvencem írom példának : Prayer of The Refugee ! hallgasd meg!
Sziasztok !
Először írok 1 kicsit magamról ,hogy el tudjátok képzelni milyen elvetemültségeket fogok írogatni...
Rocker gyerek vagyok , szeretek hallgatni mindenféle rockot ,de a mosógépfrekvenciát (Techno-t) utálom! Szóval zenei téren már tudjátok mivel találkoztok a legtöbbet. Nem szeretem kiírogatni az  életem, de úgy gondolom hasznos lehet számotokra, ezért azt is olvashatjátok néha.Szeretem még a művészeteket is. Például a rajzolást, festést, origamit , az írást ,verseket , stb. ... Valószínűleg ezek a témák  fognak dominálni! De fogok "filozofálgatni is ,hogy ne legyen olyan jó hangulat! Viszont szeretek viccelődni és a vicceket , ezért néha kaptok fárastó vicceket is ! Imádom Japánt és az animéket is , ami adja magát hogy sok ilyen kép és vélemény lesz fent ezekről! :)
Szóval erre lehet számítani tőlem !