2012. szeptember 16., vasárnap

Szeptember

Kezdem a fontossal. Szeptemberben minden fordult. Veszprémbe vittek a párom és a családja, hogy ott legyek mikor beköltözik a  Kollégiumába. Akkor hirtelen olyan érzésem lett , hogy  ott maradt az életem, szinte halottnak éreztem magam. Megjegyezném azért hogy már jobb, de nem az igazi valami. Hiányzik nagyon. Jó is ,meg szörnyű  is ,hogy ennyire megszerettem valakit. (régen árkit hátrahagytam volna , minden fájdalom nélkül, ennyit jelent igazán szeretni?! )
Iskola .Nem indult a  Ganz-ban a szakma amire jelentkeztem , így kénytelen voltam a Bathory-ba menni. Vendéglátásra. Pincér, szakács, és vendéglátó intézmény működtetést tanulunk . Nem ezt terveztem ,de remélem meg tudok vele élni majd, és a párommal együtt is!
 Az osztály. Nem kifejezetten érzem magam belevalónak , vagy foci, vagy szépítkezés, nos engem egyik sem érdekel . Kénytelen vagyok "forever alone" lenni :D .
A régi osztályom hiányzik nagyon a barátaim, ( exem nem -.-" , bár most ő is Báthory-ban tanul -.-")
Összegzem a lényeget : Elvesztettem nagyjából mindent ami jó volt a nyáron , de nyugosztal , a párom hazajár és megvagyunk együtt!
Hú ha ez de lényegében magamról szóló lett :D ... node ez van :)

 jelenleg ilyennek érzem magam ... (de aranyos a kép :3 )



és hát ugye elengedhetetlen ,hogy képeket töltsek fel :)