2011. április 25., hétfő

:')

Elképesztő az ember minek tud örülni! Ilyen szép ünnepem még sohasem volt még . És ilyen ajándékot sem kaptam még! Egy 1946-os Doxa zsebórát kaptam, a Dédipapám adta nekem , még annak idején az első zsoldjából vette. Senkinek sem adta oda sose ,még apámnak se! Sőt megmutatni is csak kézből mutatta!
Már 87 éves a Dédi félek olyan volt ez az ajándék mint aki búcsút akar venni , és emlékeket hagyni, de én még azt akarom h sokat éljen! Persze kaptam mást is tőle is meg másoktól is! Van  egy kis pénzem aminek a felét félreteszem az osztálykirándulásra a másikat meg elverem amire kell ,persze hasznos dologra, meg ami kellene arra nem lesz elég de ez van ... :D majd lesz valahogy! Ami még megszépítette az ünnepem ,hogy a barátnőm (L) még az ünnepek előtt ráért ,és kijött hozzám! Filmeztünk és végre végeztünk az Inuyasha 4 mozijával ! Már sokszor láttam a filmeket de ha vele nézem akkor más a hangulatom ! A család viszonylag gyorsan le lett tudva ,a rokonlátogatás a legunalmasabb része az ünnepnek ... De a kaja a legjobb része a dolgoknak ! Az ember betegre eszi magát mindenkinél! A barátokkal is tudtam lenni meg mindenkivel akivel akartam  ritka, hogy ilyen jó szünetem legyen!
Húúú de sokat írtam és ömlengtem ! legközelebb megint valami művészeti dologgal jelentkezem ! :)

2011. április 22., péntek

Magic


Hmm ez a Magic kártya játék egész jó ! Érdekes meg minden további pozitív jelző. Kezdetben nehéz megérteni ,de ha játszani kezd az ember könnyen megérti !

2011. április 16., szombat

változások

Érdekes , hogy  milyen irányba változnak az emberek...
Ez alól én se vagyok kivétel, ám a változással valami véget is ér...
Kapcsolatok szakadnak meg, barátságok vesznek a semmibe...
Senki nem tehet ez ellen semmit , mint mondani szokás :
"az egyetlen dolog ami örök az a változás"

Újabb rajz

Nos ahogy ígértem feltöltöttem ezt a rajzot is, azonban nem felejtettem el a másik ígéretet sem , hogy rajzolok 1 portrét! Már készülőben van az is !

2011. április 2., szombat

kinek ez kinek az...





Miért?!

Miért olyan nehéz megvígaszatlni a barátokat?! Olyan nagy kérés , hogy boldogok lehessenek?! Nem értem mért ilyen a világ, miért jó h baj történik velük...

2011. április 1., péntek

Heh barátok...

Sokszor szúrt hátba a barátom,nem is egy barátom ,de a legjobb?!
Néha furcsa dolgokat hoz az élet nem tudni mit tegyünk akkor .
De egy dolog biztos, idővel mindenki rájön arra, hogy  kik is a barátai...
Én azt hiszem már tudom kik a barátaim.... és te?